APP FEJLESZTÉS

app fejlesztés ikon

DEVELOPMENT
APP FEJLESZTÉS

Az elmúlt pár évben gyökeresen megváltoztak a tartalomfogyasztási szokások.

A mobil átvette az uralmat és az elsőszámú képernyővé lépett elő az életünkbe. Egy mobil applikáció óriási segítség, és hatékony eszköz a vevőidért és felhasználóidért folytatott harcban. Bátran számíthatsz ránk iOS és Android mobil applikációk teljes körű fejlesztésében, a tervezéstől az üzemeltetésig. Két kedvenc platformunk, amire örömmel fejlesztünk. Külön megtervezve az Android és iOS verziót is.

Mindkettőben rengeteg lehetőséget látunk és ezeket ki is aknázzuk.

application
GARANCIA

Ezután folyamatos kapcsolattartással haladunk egészen a megvalósításig. Minden álltatunk fejlesztett applikációra 1 év garanciát adunk, ami a hibajavításokra és a rendszerszintű követelmények változásaira is kiterjed.

Biztos sok helyen láttad már, hogy garancia, de mit is jelent ez pontosan?

Minden applikációnkat nagyon körültekintően tervezzük meg, teszteljük, finomítjuk. Mint minden területen, itt is lehetnek változások az eszközökön, amiért valamelyik funkció módosításra szorul, vagy egyszerűen csak egy apróbb hiba kerülte el a figyelmünket. Az ilyen esetekre való tekintettel vállaljuk minden általunk fejlesztett applikáció esetében az 1 éves garanciát, hogy hosszú távon is maximális elégedettséget biztosíthassunk.