ONLINE MARKETING

 

Szeretne aktív jelenlétet a közösségi médiban, de nincs rá ideje? Bízza ránk magát, content managereink rövid válaszidőt és folyamatos interakciót biztosítanak rajongóival! Nem csak informáljuk rajongóit a legújabb akciókról, szolgáltatásokról, de szórakoztatjuk is. Így biztosítva a folyamatos figyelmet és az egyre nagyobb kötődést a márka iránt. Legyen szó a rajongók számára információt nyújtó alkalmazásról, vagy szórakoztató játékról, a Drukka saját fejlesztőcsapata rövid időn belül vállalja a legváltozatosabb alkalmazások fejlesztését. Online kampányát az aktív kétirányú kommunikáción kívül nem csak alkalmazásokkal, de online hirdetéssel is népszerűsíthetjük. Nem csak a megjelenés adminisztrációját, kezelését, de a kreatív elkészítését is vállaljuk.

 

1517861

Drukka Közösség Létszáma

 

OKOSTELEFON ALKALMAZÁS/APPLIKÁCIÓ

 

Legyen kéznél ügyfelei számára! Ma már a mobiltelefon az egyik legfontosabb személyes tárgy az életünkben. Mobil appokat használunk, böngészünk, megosztunk az okostelefonokon. Vállaljuk alkalmazások fejlesztését Android, iPhone és Windows Phone telefonokra egyaránt. Nem csak alkalmazásfejlesztésben, de mobilbanner hirdetésben is állunk rendelkezésére, melyhez ajánljuk weboldala mobilweb optimalizálását is. Keressen meg minket és ne maradjon le versenytársaitól

 

203891

Alkalmazás letöltéseink száma

 

WEB

 

Számos brandet hoztunk már lendületbe! Segítségünkkel profi weboldallal mutatkozhat be ügyfeleinek, üzlettársainak. Saját fejlesztő csapatunk sokéves tapasztalattal a háta mögött vállalja céges weboldala, webshopja, tervezését, kivitelezését és üzemeltetését. Nem csak weboldal létrehozásában, de keresőoptimalizálásban és Google AdWords hirdetésben is a legjobbak közé tartozunk. Tegye meg az első lépést a siker felé és kérjen személyre szóló ajánlatot most!

 

7647231

Egyedi látogatók száma

 

STARTUP

 

Társaságunk elkötelezett az innovatív megoldások felé, folyamatosan keresünk befektetési lehetőségeket olyan startupokban, amelyek új megoldásaikkal és ígéretes managementjükkel képesek lehetnek arra, hogy a megcélzott szegmensben globális, de legalábbis regionális szinten meghatrozó piaci szereplők lehessenek.

 

Drukka Kft (vagy érdekkörébe tartozó más társaságok) az alábbi cégekben hajtottak végre befektetéseket:

 

 

 

 • Offixed

  Offixed

  Tablet applikáció alapú okos irodaellátó szolgáltatás

  View startup
 • Neatly

  Neatly

  Tiszta és vasalt ruhák egy kattintással

  View startup
 • Moströgtön

  Moströgtön

  Futár szolgáltatás

  View startup